Tota l'agenda

Cerca

Del
al

Prop de Les Franqueses del Vallès

Dilluns, 21 abril 2025

Balls

Anglès

17.30. Sala de Ball. Ball amb Ray Brand.

Festes

Les Planes d'Hostoles
104è Homenatge a la Vellesa

10.00. Pati de l'escola Sant Cristòfol. Concentració d'homenatjats.

10.30. Escola. Sortida en cercavila fins a l'església parroquial.

11.00. Missa cantada per la coral Retorn Planenc i proclamació de l'hereuet i la pubilleta.

Tot seguit, concert de la coral Retorn Planenc.

12.00. Plaça Nova. Mitja audició de sardanes amb la cobla Bisbal Jove.

18.00. Plaça Nova. Concert de cobla i veus a càrrec de l'orquestra Maravella.

Dimarts, 22 abril 2025

Conferències

Caldes de Malavella

19.00. Sala Cavallerisses. Xerrada: Pere Solà i Gussinyer sobre Francesc Ferrer i Guàrdia i l'Escola Moderna.

Diversos

Caldes de Malavella

18.00. Biblioteca. Club jove amb Josep Maria Codina Tobias. Lectura: L'illa del tresor, de Robert Louis Stevenson.

18.30. Biblioteca. Taller d'escriptura amb Marta Masó.

Donació de sang

La Cellera de Ter

17.00 a 21.00. Llar de jubilats.

Vilobí d'Onyar

17.00. a 21.00. Can Roscada

Festes

Santa Coloma de Farners
Caramelles 2025

09.00. Missa en record als coristes difunts. Esmorzar Popular. Després, jocs, la cantada del Cor, sardanes, dinar popular i actuació del guitarrista i cantant Emilio Sánchez. 

17.00. Sardanes.

07.00. Descarregada de coets. Cercavila fins al passeig de Sant Salvador i pujada a Farners.

Inauguracions

Lloret de Mar

17.30. Biblioteca Marià Vayreda. L'hora del conte, amb La llegenda de Sant Jordi, a càrrec de l'alumnat de Tècnic/a d'Educació Infantil de l'INS Montsacopa.

Dimecres, 23 abril 2025

Concerts

Blanes

20.00. Teatre. Actuació del Cor de Cambra Sota Palau. Amb la participació de la coral Solstici.

Caldes de Malavella

19.00. Casa Rosa. Concert de DerumberS.

Havaneres

Blanes

17.00. Plaça d'Espanya. Cantada d'havaneres amb rom cremat. Amb Benet Ribas.

Infantils

Caldes de Malavella

18.00. Teatre-cinema. Representació de l'obra Llepafils, de la Cia. Teatre al Detall.