{"type":"rich","html":"<script src=\"https:\/\/avui.cat\/media\/epa\/iframeresizer\/iframeResizer.min.js\"><\/script><iframe class=\"epa-embed\" src=\"https:\/\/avui.cat\/cultura\/article\/70347-de-llet-fresca-del-pirineu.html?utm_medium=oembed&utm_source=desconegut&utm_campaign=oembed&layout=oembed&tmpl=oembed\" height=\"auto\" frameborder=\"0\" style=\"border: 0px; margin: 1px; min-height: 200px; max-width: 658px; width: calc(100% - 2px); display: block; padding: 0px; background: rgb(255, 255, 255);\"><\/iframe><script>iFrameResize({log:false, checkOrigin: ['https:\/\/avui.cat']})<\/script>","version":"1.0","provider_name":"El Punt Avui","provider_url":"http:\/\/www.elpuntavui.cat","resource_url":"https:\/\/avui.cat\/cultura\/article\/70347-de-llet-fresca-del-pirineu.html?utm_medium=oembed&utm_source=desconegut&utm_campaign=oembed","title":"De llet fresca del Pirineu","description":"Eliminada la vinya per culpa de la fil\u00b7loxera, les valls i riberes de la serra del Cad\u00ed van convertir-se en la font d'alimentaci\u00f3 d'una incipient ind\u00fastria de bestiar bov\u00ed que, amb el temps, ha donat lloc a un formatge amb personalitat i reconegut des del 2000 amb la denominaci\u00f3 d'origen protegida.","author_name":"David Marin Rubio","author_url":"https:\/\/avui.cat\/articles\/dmarin.html","thumbnail_url":"https:\/\/www.elpuntavui.cat\/imatges\/26\/52\/baixa\/780_008_2652357_063037cd3b7b6d47a88f81ecf207c0f8.jpg","thumbnail_width":"224","thumbnail_height":"150","width":"100","height":"100"}