{"type":"rich","html":"<script src=\"https:\/\/avui.cat\/media\/epa\/iframeresizer\/iframeResizer.min.js\"><\/script><iframe class=\"epa-embed\" src=\"https:\/\/avui.cat\/societat\/article\/72311-el-dolc-ebrenc-mes-universal.html?utm_medium=oembed&amp;utm_source=desconegut&amp;utm_campaign=oembed&amp;layout=oembed&amp;tmpl=oembed\" height=\"auto\" frameborder=\"0\" style=\"border: 0px; margin: 1px; min-height: 200px;  max-width: 658px; width: calc(100% - 2px); display: block; padding: 0px; background: rgb(255, 255, 255);\"><\/iframe><script>iFrameResize({log:false, checkOrigin: ['https:\/\/avui.cat']})<\/script>","version":"1.0","provider_name":"El Punt Avui","provider_url":"http:\/\/www.elpuntavui.cat","resource_url":"https:\/\/avui.cat\/societat\/article\/72311-el-dolc-ebrenc-mes-universal.html?utm_medium=oembed&amp;utm_source=desconegut&amp;utm_campaign=oembed","title":"El dol\u00e7 ebrenc m\u00e9s universal","description":"S\u00f3n uns dels productes m\u00e9s habituals a les sobretaules de Tortosa i de la resta de les Terres de l'Ebre, sovint acompanyats amb una copa de mistela. Per\u00f2 els pastissets de cabell d'\u00e0ngel, tamb\u00e9 farcits amb brossat i altres productes, encara no tenen cap segell com\u00fa de qualitat","author_name":"","author_url":"","thumbnail_url":"https:\/\/www.elpuntavui.cat\/imatges\/26\/54\/baixa\/780_008_2654236_08bd67fa8dcb5efc5c714cf3f9566213.jpg","thumbnail_width":"224","thumbnail_height":"150","width":"100","height":"100"}