El lector escriu

Gastronomia nadalenca

Durant les fes­tes nada­len­ques, la gas­tro­no­mia cata­lana des­plega una tra­dició rica i sabo­rosa que uneix gene­ra­ci­ons al vol­tant de la taula. Els cane­lons de Sant Esteve, ela­bo­rats amb les res­tes del ros­tit, sim­bo­lit­zen la sos­te­ni­bi­li­tat i l’enginy de la nos­tra cuina. La sopa de galets i la carn d’olla, calen­tes i recon­for­tants, són un home­natge al tre­ball col·lec­tiu que carac­te­ritza aques­tes dates. No podem obli­dar el torró, les neu­les i el cava, dolços impres­cin­di­bles per cele­brar la ger­ma­nor. Man­te­nir aques­tes tra­di­ci­ons culinàries és pre­ser­var una part essen­cial de la nos­tra iden­ti­tat cul­tu­ral.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia