L'apunt

L'APUNT

La bomba floral

Inten­tar emu­lar un gran cui­ner és difícil, però fer-ho seguint les seves ins­truc­ci­ons amb el temps con­tro­lat és tota una odis­sea. A Mas­terc­hef ho van plan­te­jar fa uns pro­gra­mes amb Bera­sa­te­gui i un dels seus plats més reco­ne­guts, el moll d'esca­mes comes­ti­bles, i dimarts, en la final del con­curs, amb la pre­ci­osa bomba flo­ral de Jordi Roca. Resulta molt didàctic seguir pas a pas la cuina d'avant­guarda i des­co­brir l'enorme quan­ti­tat d'ingre­di­ents (inclo­ent-hi nitro­gen líquid), de paciència i de per­fec­ci­o­nisme que es neces­sita per donar forma a una fràgil i deli­ci­osa pro­posta que gai­rebé li costa l'eli­mi­nació a Car­los en tren­car-se-li la bom­bo­lla. Jordi Roca patia, però el simpàtic vene­dor ambu­lant es va refer i va seguir fins a gua­nyar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia