Societat

Tretze versions en la campanya Suquet de Peix

Roses la impulsa de nou amb maridatge de vins de la DO Empordà

Roses cele­bra una nova edició de la cam­pa­nya gas­tronòmica del Suquet de Peix, plat estel·lar de la gas­tro­no­mia rosinca, que un total de tretze res­tau­rants rosincs ofe­ri­ran a les seves car­tes entre el cap de set­mana pas­sat i fins a l’1 de novem­bre. El suquet és l’estre­lla dels menús, que oscil·len entre els 23 i els 54 euros amb tretze res­tau­rats par­ti­ci­pants que apor­ten tretze mane­res dife­rents de pre­pa­rar el tra­di­ci­o­nal plat de cuina cata­lana.

Els res­tau­rants par­ti­ci­pants són: Avin­guda, Bitákora, Ca la Valèria, Mira­dor de l’Alma­drava, Trull, Fal­co­nera, Cala, Ancora, Risech, Roc Fort, Sa Brasa, Santa Llúcia i Sumac, que acom­pa­nyant el suquet ofe­ri­ran també entrants com ara car­pac­cio de gam­bes de Roses, pop del cap de Creus a la brasa, cro­queta de moni­ato i bolets amb crui­xent de per­nil ibèric, daus de bacallà en tem­pura amb mel i pinyons o tri­lo­gia de ravi­o­lis de gamba, entre d’altres.

El mari­datge que s’ofe­reix és amb vins de la DO Empordà. Entre els vins selec­ci­o­nats pels res­tau­rants par­ti­ci­pants en la cam­pa­nya figu­ren: Garoina (celler Oli­veda), Xer­ra­meca (celler Perelló), Indis­pen­sa­ble (celler Oli­ver Conti), Dina­rell (Coo­pe­ra­tiva Agrícola de Gar­ri­gue­lla), Clos Pri­mat (celler Oli­veda), Vinya Ver­dera (celler Empordàlia) o Ins­pi­ra­dor (Pera­lada).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia