Societat

gastronomia

El GastroEbre converteix Flix en la capital catalana del dolç

Cen­te­nars de per­so­nes van assis­tir fins aquest dimarts a la 6a edició de Gas­tro­E­bre Flix, un cer­ta­men que es recor­darà per haver reu­nit alguns dels millors pro­fes­si­o­nals de l’alta gas­tro­no­mia dolça del país. Durant tres jor­na­des, grans mes­tres de la pas­tis­se­ria, la rebos­te­ria i la gela­te­ria que han estat dis­tin­gits amb pre­mis naci­o­nals i inter­na­ci­o­nals han com­par­tit els seus secrets i també han ofert cuina en directe a l’esce­nari del mer­cat muni­ci­pal de Flix (Ribera d’Ebre). Entre els mes­tres del dolç con­vi­dats hi havia Oriol Bala­guer, Miguel Guarro, Ricard Martínez, Àlex Lera, Lluc Cru­se­llas, Albert Roca i Eva Feliu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia