EDUCACIÓ
Iniciativa per apropar el sector làctic als més joves
L’Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà i Llet Nostra intensifiquen les activitats educatives dirigides a l’alumnat de cicles formatius
L’Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà i Llet Nostra han reforçat el seu vincle per impulsar activitats educatives dirigides a l’alumnat del Cicle Formatiu de Grau Superior de Processos i Qualitat en Indústries Alimentàries de l’escola, així com estudiants de primària i secundària de centres de comarques gironines i també a professionals del sector productiu lleter boví. Segons informen en una nota de premsa, aquesta col·laboració entre l’Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà i Llet Nostra “representa una oportunitat única per generar sinergies i enriquir l’alumnat amb un aprenentatge pràctic i connectat amb la realitat productiva, així com aportar valor als professionals, contribuint conjuntament a la millora contínua del sector agroalimentari lleter”.
Ambdues entitats, ubicades a Monells i amb una llarga trajectòria de col·laboració, reforcen aquest 2025 el seu vincle per impulsar la formació i la innovació en el sector productor de la llet. Aquesta connexió entre una empresa de proximitat i un centre especialitzat en la indústria alimentària i el sector lleter contribueix a enfortir el teixit agroalimentari local, potenciant la sostenibilitat, la innovació i la qualitat en el sector. La col·laboració entre les dues institucions es fa en tres àmbits: en l’Experiència #APROP de Llet Nostra adreçada a alumnes de secundària; en el Cicle Formatiu de l’Escola Agrària i en la formació contínua per a professionals del sector ramader lleter boví.