Monogràfics

L'ESPLUGA DE FRANCOLÍ (Conca de Barberà)

Fira-Mostra del Carquinyoli

Delícies locals

El dolç típic de la vila es con­ver­teix aquests dies en el pro­ta­go­nista amb mos­tra i degus­tació gas­tronòmica. Així, durant el cap de set­mana, els pas­tis­sers i for­ners de l'Espluga, els cellers vinícoles i alguns res­tau­rants ofe­ri­ran demos­tra­ci­ons dels dife­rents pro­ces­sos d'ela­bo­ració dels seus pro­duc­tes (car­qui­nyo­lis, neu­les, ore­lle­tes, coques...). A més, enguany es demos­tra­ran les sem­blan­ces que tenen el ferro i la xoco­lata, ja que Marc Rode­lla, millor mes­tre xoco­la­ter espa­nyol d'aquest any, con­ti­nuarà una peça feta amb forja que vol home­nat­jar la forja de Can Biel.

La fira es com­ple­menta amb dife­rents actes, d'entre les quals els més des­ta­cats són el con­curs de pin­tura ràpida, l'esmor­zar popu­lar de diu­menge i els tallers.

28 i 29 de maig. Pl. de l'Església. Dissabte a les 18.00 h, diumenge el matí. 977 871 220.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.