priorat
Guardons d'excel·lència a l'entorn del món del vi
La Cepta presenta cinc premis que reconeixeran l'activitat enoturística
La confederació empresarial de Tarragona (Cepta) afegirà els premis a l'excel·lència enoturística al catàleg de guardons que lliura amb motiu de la Nit Empresarial.
Els premis es lliuraran a cinc grups d'activitat econòmica relacionada amb el món del vi i adopten el nom de persones que van dedicar esforços en l'activitat vitivinícola, turística i gastronòmica: Joan Amaré Zaragoza, a la restauració; Jaume Jordà Capdevila, a l'hostalatge i l'allotjament; Cèsar Martinell i Brunet, a cellers cooperatius; Ramon Vidal i Barraquer, a cellers; i Jaume Ciurana i Galceran, a l'enoteca. Les empreses que revalidin el premi en dos anys consecutius o tres d'alterns rebran el Tarracobaco a l'excel·lència enoturística.
El president de Cepta, Antoni Belmonte, va presentar ahir la primera edició dels guardons al castell de Falset. A l'acte va assistir l'alcalde, Jesús Torralba, i l'expert vitivinícola Antoni Salas, que van presentar l'objectiu i el detall de la convocatòria.
El jurat del premi l'integraran 31 persones en representació dels consells comarcals, les denominacions d'origen, la federació d'hostaleria, el patronat de turisme de la Diputació, l'escola universitària EUTO, l'associació d'enoteques i la Unió Vinícola.