Societat

Lliuren els premis al millors treballs de Final de Grau d’Enginyeria Agroalimentària

El Col·legi d’Enginyers Tècnics Agrícoles i Forestals de Catalunya va entregar els premis als millors Treballs de Final de Grau del 2024 d’Enginyeria Agroalimentària de la Universitat de Girona.

El primer premi va ser per a Quirze Sagué per Projecte d’una indústria elaboradora d’all negre ubicada a Vilamalla, l’Alt Empordà, i el segon per a Josep Bringué per Projecte d’una granja de recria a la finca hostal de Roque de Lladurs (Solsonès).

El tribunal, format per Joan Pujol, representant de l’Escola Politècnica Superior; Ricard Poch representant el Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, i Marc Simon i Jacint Pinsach, representants de la Junta de Govern de la demarcació, va remarcar “l’alt nivell” dels treballs presentats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia