Festes populars i fires

SANT ANTONI DE CALONGE, PALAMÓS i VALL-LLOBREGA (Baix Empordà)

Menú de la Gamba

Amb tot el gust

Divuit res­tau­rants de l'Asso­ci­ació de la Badia el Plat Blau han pre­pa­rat un menú espe­cial que con­vida a degus­tar les gam­bes de Palamós. Tot i que de gam­bes se'n pes­quen durant tot l'any, ara començarà l'època en què se n'acon­se­guei­xen més cap­tu­res i exem­plars més grans. Aquesta gamba, d'un color ver­mell intens, és molt apre­ci­ada per la seva carn molt fina i sabo­rosa. El menú inclou un entrant amb tor­ra­des amb tomàquet i anxo­ves, un plat de gamba mit­jana fresca de Palamós i fideus ros­se­jats amb alli­oli negat, a més de postres, cer­vesa o vi i cafè.

El Menú de la Gamba és una de les tres pro­pos­tes que orga­nitza aquesta asso­ci­ació per pro­mo­ci­o­nar la gas­tro­no­mia amb pro­duc­tes locals de qua­li­tat a preus ajus­tats. El Menú de l'Olla de Peix, de febrer a abril, i el Menú de l'Esca­marlà, d'octu­bre a desem­bre, com­ple­ten aquesta oferta gas­tronòmica.

Fins al 15 de juliol. Preu menús, 38 euros.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.