Societat

La recepta

Sabors pescadors

RESTAURANT BARQUET ofereix la possibilitat de tastar l'arròs mariner típic de Tarragona en un ambient modern i cèntric

Fer un bon arròs amb els pro­duc­tes que els pes­ca­dors del barri mari­ner de Tar­ra­gona, el Ser­ra­llo, por­ten a la llotja és un com­ple­ment ideal per a qual­se­vol jor­nada que es passi a la ciu­tat. Tot i que el ven­tall és molt ampli, per a aquells que no es vul­guin allu­nyar gaire del cen­tre i no vul­guin renun­ciar a la qua­li­tat mari­nera, el Bar­quet és l'opció ideal. Amb els ger­mans David i Fidel als fogons, i en un local que com­bina la ins­pi­ració naval i la indus­trial, ofe­rei­xen plats de la cuina tra­di­ci­o­nal tar­ra­go­nina, que beu direc­ta­ment del Medi­ter­rani, com aquest arròs amb sepi­e­tes que ens pro­po­sen.

a.p.

ARRÒS AMB SEPIETES
Restaurant Barquet. Carrer Gasòmetre, 16. Tarragona
INGREDIENTS:
Sepietes de Tarragona, pebrot vermell i verd, bajoques, cebes, col, tomaca, alls, julivert, arròs del Delta i oli DO Siurana extra verge.
El Barquet el gestiona una tercera generació de cuiners de la família Solé. Es troba a mig camí entre el centre històric i la façana marítima de la ciutat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.