Societat

Oberta la inscripció a l'XI Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs

El concurs, que se celebrarà el 23 de setembre, compta amb premis sucosos per als millors plats

Cui­ners i pro­fes­si­o­nals del sec­tor de l'hos­ta­le­ria ja es poden ins­criure en l'XI Con­curs Naci­o­nal de Cuina Apli­cada al Lla­gostí, que se cele­brarà el dilluns 23 de setem­bre i que supo­sarà, un any més, una impor­tant pro­moció per al pro­ducte gas­tronòmic per excel·lència de Vinaròs i també per als pro­fes­si­o­nals que hi par­ti­ci­pen.

Les ins­crip­ci­ons s'han de rea­lit­zar fins a l'11 de setem­bre omplint el for­mu­lari en línia que figura en la web www.​lan​gost​inod​evin​aros.​com o per cor­reu electrònic a turismo@​vinaros.​org.

La ins­cripció és gratuïta i només se'n pot fer una per negoci d'hos­ta­le­ria. S'hi ha d'incloure el nom, la recepta, l'escan­dall i la foto, en alta reso­lució, del plat a ela­bo­rar, així com un breu currículum del par­ti­ci­pant. El màxim de par­ti­ci­pants serà de deu, amb un màxim de dos per població. L'adju­di­cació de les pla­ces es farà mit­jançant selecció per part del comité orga­nit­za­dor.

Els par­ti­ci­pants hau­ran de pre­pa­rar dues raci­ons d'un mateix plat ela­bo­rat amb lla­gos­tins de Vinaròs com a matèria pri­mera des­ta­ca­ble o única. Una de les raci­ons anirà en for­mat de pre­sen­tació, perquè siga valo­rada pel jurat, i l'altra, en cinc por­ci­ons de degus­tació.

Els ingre­di­ents per a l'ela­bo­ració dels plats els apor­tarà cada con­cur­sant, excepte els lla­gos­tins, que són a càrrec de l'orga­nit­zació.

La pre­sen­tació, gust i presència del lla­gostí seran els prin­ci­pals punts que el jurat tindrà en compte a l'hora de valo­rar els plats.

Pel que fa als pre­mis, es repar­ti­ran un total 1.800 euros dis­tribuïts entre un ter­cer premi de 300 euros, un segon premi de 500 euros i un pri­mer premi de 1.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.