societat
Adeu a Antonio Prieto, destacat hostaler d’Ontinyent
Tenia diferents locals emblemàtics a la capital de la Vall d’Albaida
Antonio Prieto, una de les figures més destacades del sector de la restauració a Ontinyent, ha mort, segons ha informat el mitjà Ara La Vall. Així doncs, el municipi ha perdut a tota una eminència del món gastronòmic local, deixant enrere un llegat difícil d’igualar.
Amb una llarga trajectòria vinculada a establiments emblemàtics com la Gamba d’Oro, Antonio va culminar la seva carrera fundant el restaurant El Comedor. Aquest espai, reconegut pel seu ambient càlid i la cuina de qualitat, va esdevenir un punt de robada per als amants del bon menjar. Prieto no només va destacar pels seus èxits, sinó també per la seva capacitat de transmetre passió i valors als seus fills. Ximo i Santi Prieto, responsables del reconegut restaurant La Cuina, en són una bona mostra. També Toni Prieto, vinculat al sector, i Francisco Prieto, qui va formar part del món de l’hostaleria durant un període.
A més de ser una referència al món culinari, Antonio era una persona apassionada per la lectura i el golf, dues aficions que complementaven la seva vida amb serenor i entusiasme. Amb la seva defunció, Ontinyent perd una figura entranyable i compromesa, que va saber fer de la restauració no només una professió, sinó una manera de viure i compartir. El seu record perviurà en la memòria de tots aquells que el van conèixer, especialment en el treball i la dedicació dels seus descendents que continuen el camí que ell va obrir amb tant d’amor i entrega.