Sense - El Punt

La recepta

Posa'm un Arnau!

EL BAR ELEPHANTA del barri de Gràcia recomana un gintònic de Nut, una ginebra de l'Empordà amb gust aromàtic

“Posa'm un Arnau, una Núria, un Òscar, un Oriol!” És una petició marca de la casa del bar Elep­hanta, espe­ci­a­lit­zat en una àmplia carta de gintònics que pre­nen el nom de cli­ents i amics: tenen fins a 48 gine­bres dife­rents. El gintònic que ens pro­po­sen és un Arnau, que últi­ma­ment ha tri­om­fat molt a la casa. Duu gine­bra Nut, “una molt bona gine­bra de l'Empordà” –explica en Damià Mulà, el bàrman– amb un gust aromàtic i des­til·lada amb pro­duc­tes de l'Empordà. Aquesta gine­bra es com­bina amb la tònica Fever-Tree Medi­ter­ra­nean. La pell de taronja i la nou mos­cada li aca­ben de donar un toc espe­cial.

a.b.

Recepta:
Bar Elephanta. Carrer Torrent d'en Vidalet, 37
INGREDIENTS:
Ginebra Nut (feta a l'Empordà), amb pell de taronja, nou moscada ratllada a sobre i la tònica Fever-Tree Mediterranean, una tònica considerada de gamma ‘premium'.
Situat a Gràcia, el bar Elephanta conjumina, com el barri, un aire modern amb el seu aspecte més acollidor. És allò que se'n diu un “local amb encant”, que també fa activitat cultural
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.