Economia

economia

Més de cinquanta futurs cuiners rivalitzen amb plats d’aprofitament

És la primera edició de la Hackató Gastronomia Sostenible que ha comptat amb estudiants de setze escoles d’hostaleria

Més de cinquanta futurs cuiners i cuineres han participat aquest dilluns a la Hackató Gastronomia Sostenible a Sant Fruitós de Bages. Està organitzada pel Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca en col·laboració amb la Fundació Alícia i la Plataforma Aprofitem els Aliments. És una activitat emmarcada dins de la distinció de Catalunya com a Regió Mundial de la Gastronomia 2025. El repte era fer receptes d’aprofitament basant-se en la cuina tradicional catalana. Entre els plats hi havia coca de recapte o bacallà a la manresana. Hi han concursat 16 escoles d’hostaleria, hoteleria i restauració de Catalunya. “Ha sigut una gran experiència i sortim d’aquí amb una mirada més sostenible”, ha explicat Xin Montiel, una de les participants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia