Economia

Restaurant El Patrón

“Acabo d’obrir un restaurant”

Fa dues set­ma­nes que Emi­lio Esqui­vel ha obert un nou res­tau­rant al cen­tre de Ter­rassa, El Patrón. Espe­ci­a­lit­zat en brasa, amb el chu­letón del País Basc com a pro­ducte estel·lar, ofe­reix esmor­zars i dinars, en les poques fran­ges que pot tenir obert. “Som cinc tre­ba­lla­dors i direc­ta­ment he fet els con­trac­tes de mitja jor­nada, per adap­tar-nos a les res­tric­ci­ons”, explica.

Esqui­vel estrena pro­jecte gas­tronòmic després d’abai­xar la per­si­ana del res­tau­rant Mas Mimó, que tenia a Vaca­ris­ses. “Ens anava molt bé i teníem una cli­en­tela fidel, però estava al mig del camp i molta gent venia el cap de set­mana, de manera que amb el con­fi­na­ment i les limi­ta­ci­ons poste­ri­ors era impos­si­ble tenir-lo obert”, explica el pro­pi­e­tari d’El Patrón, que hi afe­geix que ara hi ha molts locals buits i, per tant, “bones opor­tu­ni­tats” per enge­gar nous nego­cis, almenys pel que fa al preu del llo­guer i els espais dis­po­ni­bles

Esqui­vel tre­ba­llava a l’empresa fami­liar de maquinària, però fa sis anys, quan n’estava a punt de fer 40, va deci­dir dei­xar-la per dedi­car-se al que real­ment li agra­dava, la cuina. “Segur que em gua­nya­ria millor la vida a l’empresa, però ara m’aixeco al matí amb il·lusió i ganes d’anar a la feina, així que mal­grat tots els entre­bancs, estic con­tent.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia