L'apunt

L'APUNT

Un xef entre reixes

Joan Roca va visi­tar ahir per pri­mer cop un cen­tre peni­ten­ci­ari: la presó del Puig de les Bas­ses, a Figue­res. Que no salti l'alarma: el germà gran d'El Celler de Can Roca no ha comès cap crim entre els fogons sot­me­tent la víctima a la cocció a baixa tem­pe­ra­tura, ofe­gada en salsa, brou o esca­betx. Res de tot això. L'estada entre rei­xes va ser només d'unes hores, el temps sufi­ci­ent per beneir les ins­tal·laci­ons de la cuina, assa­bo­rir el menú del dia i visi­tar el taller on els reclu­sos fabri­quen els caga­ners nada­lencs, tan­cant així el cer­cle pro­digiós entre el men­jar i el defe­car. També va fer una xer­rada davant de dos-cents pre­sos sobre la bona cuina tra­di­ci­o­nal i la cre­a­tiva. Segur que els interns no es van impres­si­o­nar amb la llista d'espera d'onze mesos i un dia que patei­xen els cli­ents d'El Celler...



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia