L'apunt

L’APUNT

Una connexió catalana al Soho

El Bòlit s’ha embran­cat en una recerca sen­sa­ci­o­nal, just per tan­car l’etapa de Carme Sais al cap­da­vant del cen­tre d’art gironí, que per­met des­co­brir la con­nexió cata­lana de l’escena artística més avançada del Nova York dels anys setanta. Food era el res­tau­rant que les balla­ri­nes Carol Good­den i Tina Giro­uard van obrir al Soho el 1971 amb l’arqui­tecte Gor­don Matta-Clark, però va ser sobre­tot el cen­tre d’una experiència col·lec­tiva de l’art a través del men­jar que Good­den havia adqui­rit a l’Empordà, durant una estada que li va per­me­tre conèixer una cuina feta ran de terra, ran de mar. L’expo­sició docu­menta uns vin­cles fins ara només intuïts i els pro­jecta al pre­sent a través de les refle­xi­ons sobre el men­jar d’artis­tes actu­als. Una gran tro­ba­lla.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia