L'apunt

L’APUNT

Respecte per la cuina quotidiana

En un moment en què hi ha errors judi­ci­als, mèdics, urbanístics, etcètera, el try and error, que diuen els anglo­sa­xons, equi­vo­car-nos fins a acon­se­guir la solució a la cuina, sem­bla poca cosa, però no ho és tenint en compte que cada dia men­gem. La peri­o­dista Mari­jou Jor­dan acaba de publi­car un lli­bre de petit for­mat que ens pot donar un cop de mà en aquest sen­tit. A El libro de los erro­res en la cocina (Libros­de­van­guar­dia), comenta en vint-i-cinc arti­cles didàctics, amb l’asses­so­ra­ment de cui­ners com ara Fer­ran Adrià, Carme Rus­ca­lleda i Ramon Freixa, entre d’altres, com fer un bon ou fer­rat, com tre­ba­llar el bacallà i quin for­matge uti­lit­zar per a un pastís. Tot per millo­rar la cuina quo­ti­di­ana i sen­zi­lla, que es mereix tot el res­pecte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia