El lector escriu

El malbaratament alimentari: un repte per a la societat

Cada any es llencen tones d’aliments en bon estat mentre moltes persones tenen dificultats per accedir a una alimentació digna. El malbaratament alimentari és un problema ambiental, social i econòmic que ens afecta a tots. Cal conscienciar la població sobre la importància d’aprofitar millor els recursos i fomentar hàbits més responsables a casa, als comerços i als restaurants. També és necessari que les administracions impulsin mesures per reduir aquest problema. Evitar llençar menjar no només és una qüestió d’estalvi, sinó també de justícia i respecte pel planeta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia