L'apunt

L’APUNT

L’hora del menjar de proximitat

Aquest con­fi­na­ment ha fet que mol­tes famílies optin per fer-se dur la com­pra a casa, una pràctica que ja ofe­rien els super­mer­cats. També, alguns pro­duc­tors, encara que a petita escala. Però això està can­vi­ant. Al mer­cat d’Olot d’ahir, una pagesa del Gironès em comen­tava que s’han hagut de rein­ven­tar. Com que la fac­tu­ració als mer­cats els ha bai­xat a nivells ruïnosos, han posat en marxa la venda directa a domi­cili, amb resul­tats espe­rançadors. Em consta que hi ha petits rama­ders i altres pro­duc­tors –d’aquells que posen la qua­li­tat per damunt de tot– que també explo­ren aquesta via de negoci. Ves per on, serà arran d’una tragèdia que es podrà con­so­li­dar una cosa tan reco­ma­na­ble com con­su­mir de quilòmetre zero.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia