L'apunt

L'APUNT

Xiular a la cuina

La revista Res­tau­rant Maga­zine dis­tin­gia ahir, de nou, El Celler de Can Roca com el millor res­tau­rant del món. Més enllà de les sem­pre polèmiques mane­res d'ele­gir els gua­nya­dors en aquesta mena de rànquings, el cert és que els 99 cui­ners que com­ple­ten la llista es can­vi­a­rien pels ger­mans Roca. Els cui­ners fran­ce­sos que pre­fe­rei­xen la Guia Mic­he­lin, també. I el relleu al millor xef pas­tis­ser se'l van pas­sant entre Jordi Roca i Albert Adrià... Els millors pre­mis van venir ahir cap a Cata­lu­nya, men­tre a Madrid con­ti­nuen pre­o­cu­pats perquè algun dels seus res­tau­rants tre­gui el cap entre tants de cata­lans i bas­cos en els rànquings gas­tronòmics mun­di­als. Espe­rem que a cap d'ells se li ocorri xiu­lar men­tre cui­nen, no fos cas que els reti­res­sin el premi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia