Punt divers

Comença el Ral·li Gastronòmic del Pallars Sobirà amb la celebració de la Festa del Ruc

ALT PIRINEU I ARAN

El Ral·li Gas­tronòmic del Pallars Sobirà comença demà amb la cele­bració de la Festa del Ruc a Esterri d'Àneu. El Ral·li, orga­nit­zat per l'Asso­ci­ació de Res­tau­ra­dors La Xicoia, per­met degus­tar els menús de dife­rents res­tau­rants de la comarca així com la diver­si­tat de plats i pro­duc­tes del Pallars Sobirà. La Festa del Ruc es farà aquest any a Esterri d'Àneu, desprès que, segons La Xicoia, l'Ajun­ta­ment de Sort es des­vin­culés de la ini­ci­a­tiva. El Ral·li, que durarà fins el tretze de març, ofe­reix la pos­si­bi­li­tat d'acon­se­guir un sopar gratuït a la festa de clau­sura amb la pre­sen­tació de sis tiquets sege­llats per res­tau­rants de la comarca que for­men part de La Xicoia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.