GARRIGUELLA (Alt Empordà)

XIII Fira de la Garnatxa i el Brunyol de l'Empordà

Preparats per al ressopó

Uns set-cents cin­quanta qui­los de bru­nyols es pas­ta­ran aquest cap de set­mana en la 13a edició de la Fira de la Gar­natxa de Gar­ri­gue­lla, que s'inau­gu­rarà avui, diven­dres, a les 8 del ves­pre, al Celler Tro­bat. Durant tot el dis­sabte, la petita vila alt-empor­da­nesa ofe­rirà als visi­tants la pos­si­bi­li­tat de degus­tar bru­nyols de l'Empordà ela­bo­rats arte­sa­nal­ment i exqui­si­des gar­nat­xes amb deno­mi­nació d'ori­gen. Però, a banda de la degus­tació i del mer­cat d'ali­men­tació i arte­sa­nia, un dels actes més diver­tits de la fira és el con­curs d'estils de beure amb porró, que se cele­brarà a 2/4 de 6 de la tarda, al cemen­tiri vell, abans de la ballada de sar­da­nes.

Durant tot el dia, també es farà un con­curs de tast de gar­natxa, a la parada de venda de tiquets de la plaça de Noves, en què s'haurà d'ende­vi­nar de quin pro­duc­tor o de quin poble és la gar­natxa a con­curs, i el con­curs de bru­nyols, que pre­miarà el bru­nyol clàssic i el bru­nyol més inno­va­dor. Dis­sabte a la una del mig­dia es dona­ran a conèixer els gua­nya­dors a la plaça de Noves.

2 i 3 d'abril. Tel. 972 530 093.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.