vall de camprodon

La Temporada Gastronòmica del Poltre aplega divuit restaurants

La ter­cera Tem­po­rada Gas­tronòmica del Pol­tre, orga­nit­zada per Cui­nes de la Vall de Cam­pro­don, aplega divuit esta­bli­ments de res­tau­ració que pre­sen­ten les seves pro­pos­tes culinàries a par­tir de dis­sabte vinent. Entre d'altres, hi ha els plats més clàssics com ara els cui­nats a la brasa i esto­fats, les ela­bo­ra­ci­ons en cru, els plats de la cuina al buit i els ros­tits amb sal­ses que aca­ben de ves­tir aquesta carn de pri­mera qua­li­tat, ja que són ani­mals que pas­tu­ren a les mun­ta­nyes de la vall de Cam­pro­don. La carn de pol­tre, rica en vita­mina E i amb poca grassa, és un dels plats més sol·lici­tats pels cli­ents dels res­tau­rants de la zona. Cui­nes de la Vall de Cam­pro­don ha pre­sen­tat un lli­bret amb els menús, els pro­duc­tes amb què tre­ba­lla i la història de l'enti­tat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.