Societat

gastronomia

Una trobada imprescindible per als amants del formatge, a Girona

Pocs aliments provoquen tantes passions com el formatge i per als amants d’aquest producte, el passeig de la Devesa de Girona és aquest cap de setmana un punt d’obligada visita, ja que s’hi fa el Fòrum del Formatge Artesà i Català. Es tracta d’un esdeveniment gastronòmic, firal, festiu i professional entorn al formatge artesà i català, que alhora pretén ser un punt de trobada del sector formatger. Hi participen més de 46 formatgeries de les quatre demarcacions catalanes, que presenten més de 200 varietats de producte. Fets amb llet de cabra, d’ovella o de vacar. Curats o més tendres, aromàtics o blaus el temps ha donat una treva avui als visitants a l’esdeveniment, ja que ahir va haver-hi estones de pluja.

Els assistents, a més de comprar productes, també poden seguir demostracions de cuina amb formatge, participar en tastos guiats o seguir alguna de les conferències que s’hi fan



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia