Societat

La recepta

Lligats al mar

EL POP AMB PATATES és un plat típic dels pescadors locals que el col·lectiu de restauradors Forquilla Badalona ha inclòs en un receptari

A la ciu­tat dels mica­cos i els Tor­ne­mis, la gas­tro­no­mia tra­di­ci­o­nal té un espai propi amb recep­tes que s'han con­ser­vat de gene­ració en gene­ració i que pre­ser­ven l'essència d'un pas­sat lli­gat al mar. La recepta del pop amb pata­tes i alli­oli negat, típica dels pes­ca­dors bada­lo­nins, és un dels refe­rents d'aquesta cuina feta amb dedi­cació, paciència i amb els fruits del mar com a pro­ta­go­nis­tes. El col·lec­tiu de res­tau­ra­dors For­qui­lla Bada­lona ha deci­dit incloure-la en un recep­tari d'espe­ci­a­li­tats que es poden tro­bar als esta­bli­ments de la ciu­tat, edi­tat aquest any i que es pot tro­bar als res­tau­rants adhe­rits.

M.M.

Recepta: Pop amb patates i allioli negat.
Restaurant La Donzella de la Costa. Passeig Marítim. Badalona
INGREDIENTS:
Pop, patates, ceba, oli, vinagre, el rovell d'un ou, un gra d'all, molla de pa, un branquilló de julivert i sal
Al restaurant La Donzella de la Costa es pot degustar aquesta especialitat tradicional badalonina en un menjador amb unes privilegiades vistes al Mediterrani.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.