Societat

La recepta

A l'estiu, tomates!

Gastrobar La Taverna de Sant Pere Pescador proposa unes tomates rostides amb salsa de formatge de cabra

Les toma­tes són un ingre­di­ent essen­cial de la nos­tra gas­tro­no­mia i a l'estiu són boníssi­mes de totes mane­res. La Taverna pro­posa un plat sen­zill i lla­mi­ner, que tant es pot ser­vir fred com calent. Escal­dem les toma­tes sense tallar-les, les pelem i en tra­iem les lla­vors. Les posem al forn amb un raig d'oli i un pol­sim de sal per ros­tir-les 20 minuts a 180 graus. Les empla­tem i hi abo­quem la salsa del for­matge de cabra, que hau­rem fet des­fent el for­matge amb nata líquida, sal i pebre. Si ho volem calent, només cal que ho posem 5 minuts al forn. Per deco­rar, hi posem oli d'alfàbrega, oli­ves negres i una fulla d'alfàbrega.

m.v.

RECEPTA
Gastrobar La Taverna. Carrer del Carme, 3, de Sant Pere Pescador
INGREDIENTS:
Caldran tres tomates vermelles fortes de mida mitjana, 100 ml de nata líquida per cuinar, 60 grams de formatge de cabra, olives negres sense os, alfàbrega, i oli, sal i pebre.
El gastrobar La Taverna està situat al centre de Sant Pere Pescador, al bell mig de la Costa Brava. És un nou local molt acollidor en un municipi amb unes platges verges espectaculars.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.