Vallès Oriental

Les cireres regnen a Caldes

Caldes promou la cirera primerenca amb unes jornades del 10 de juny al 10 de juliol

L’oferta gas­tronòmica i cul­tu­ral de Cal­des de Mont­bui al llarg del pro­per mes tindrà una gran pro­ta­go­nista, la cirera pri­me­renca, un pro­ducte típic de l’horta cal­de­rina.

La dot­zena edició de les Jor­na­des Gas­tronòmiques de les Cire­res, del 10 de juny al 10 de juliol, tenen la impli­cació de dife­rents res­tau­rants, fle­ques i pas­tis­se­ries, que ofe­rei­xen plats cui­nats amb cire­res i pre­sen­ten unes pro­pos­tes ori­gi­nals a les seves car­tes i els seus mos­tra­dors. A més, la vina­co­teca La Vallena s’hi ha sumat afe­gint el licor de cirera.

Els res­tau­rants par­ti­ci­pants en les Jor­na­des són el Bal­ne­ari Bro­que­tas, Bal­ne­ari Ter­mes Victòria, Burg & Gin­to­nic, càmping El Pas­qua­let, El Cafè del Cen­tre Coo­pe­ra­tiva, El Remei, La Rec­to­ria, Medi­terrània, Na Madrona, Robert de Nola i Ros­set. També hi ha els dos esta­bli­ments del forn L’Espiga d’Or, les pas­tis­se­ries Mun­ta­das i Sant Celoni, i la gela­te­ria Caffè Iseo Gela­te­ria.

Entre els plats que pro­po­sen els dife­rents res­tau­rants hi ha des d’un llom de bacallà amb sam­faina de cire­res, fins a un car­pac­cio de meló amb vina­greta de cire­res i per­nil de Terol, un con­fit d’ànec amb gor­gon­zola i cire­res amb mar­sala, o un crep de con­fi­tura de cire­res, nata i fla­me­jat amb rom.

Els dife­rents res­tau­rants ofe­rei­xen també sopars con­cert amb grups de música de la zona com Flaus­taff o Poques Ver­go­nyes, amb estils diver­sos com la música irlan­desa i ame­ri­cana, pop britànic, jazz, pop-folk acústic, pop-rock, música eclèctica, clàssica, i cançons d’ara i de sem­pre.

La notícia com­pleta a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia