Festes populars i fires

Caldes de Montbui (Vallès Oriental)

Caldes torna a fer xup-xup

Amb el lema Fem bullir l'olla, Cal­des de Mont­bui juga amb el seu dis­tin­tiu –símbol de l'escut i marca del poble–, la cal­dera, per impul­sar el Mer­cat de l'Olla i la Cal­dera, una cita amb la gas­tro­no­mia romana i l'aigua ter­mal. El visi­tant, a més de pas­se­jar per les 150 para­des ins­tal·lades al cen­tre històric (pla­ces de la Font del Lleó, Onze de Setem­bre i car­rers Major, del Forn i Samsó), podrà admi­rar l'olla gegant amb 1.600 litres de capa­ci­tat on es cui­narà amb aigua ter­mal les her­bes aromàtiques que ja es pre­nien a l'època romana.

El mer­cat també ofe­rirà demos­tració d'ofi­cis antics, jocs i tallers, venda de pro­duc­tes arte­sans, demos­tració culinària dels lle­gums i les boti­far­res de Cal­des, així com de tas­tets amb fari­gola. Com a nove­tat, enguany hi haurà un sopar de cuina romana, amb la repre­sen­tació musi­cal del déu Bacus, a càrrec de Xarop de Canya. El sopar es farà dime­cres 13, a les 21 hores, a la sala Noble de Can Rius. Cal reser­var tiquet.

Al llarg del cap de set­mana podreu dete­nir-vos en qual­se­vol dels res­tau­rants cal­de­rins que par­ti­ci­pen en les jor­na­des gas­tronòmiques i gau­dir de la gas­tro­no­mia de cullera més típica de Cal­des i de Cata­lu­nya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.