Societat

La recepta

Paella Denominació d'Origen

EL SUQUET DE L'ALMIRALL recomana una paella basada en la tècnica alacantina de fer arrossos i elaborada amb productes locals i propers

El Suquet de l'Almi­rall ofe­reix les millors recep­tes de la cuina mari­nera tra­di­ci­o­nal: bunyols de bacallà, pei­xos fres­cos i sal­vat­ges, arros­sos melo­sos, de barca, o cal­do­sos. L'any 2010, coin­ci­dint amb el 15è ani­ver­sari del res­tau­rant, el cui­ner Quim Marqués va voler incor­po­rar a la carta la pae­lla DO Bar­ce­lo­neta, una recepta que recull el clas­si­cisme i les tècni­ques culinàries actu­als. Basada en la tècnica ala­can­tina i ela­bo­rada amb pro­duc­tes locals, de quilòmetre 0, la pae­lla DO Bar­ce­lo­neta se ser­veix per a dues per­so­nes i és nume­rada perquè el comen­sal recordi que ha degus­tat un plat únic i irre­pe­ti­ble.

A. BALL­BONA

RECEPTA
El Suquet de l'Almirall. Passeig Joan de Borbó, 65
INGREDIENTS:
300 g d'arròs, 2 l de fumet, 500 g de sípia, la melsa de la sípia, 16 musclos, 4 escamarlans, 4 gambes, uns talls de peix, 1 ceba petita, ½ pebrot verd, ¼ pebrot vermell estragó, 1 nyora, una picada, sal i llimona.
El restaurant El Suquet de l'Almirall, a pocs metres de la platja, és una referència de la cuina de mar. El seu xef, Quim Marqués, interpreta el receptari clàssic del barri de la Barceloneta


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.