Economia

economia

Més de cinquanta futurs cuiners rivalitzen amb plats d’aprofitament

És la primera edició de la Hackató Gastronomia Sostenible que ha comptat amb estudiants de setze escoles d’hostaleria

Més de cin­quanta futurs cui­ners i cui­ne­res han par­ti­ci­pat aquest dilluns a la Hackató Gas­tro­no­mia Sos­te­ni­ble a Sant Fruitós de Bages. Està orga­nit­zada pel Depar­ta­ment d’Agri­cul­tura, Rama­de­ria i Pesca en col·labo­ració amb la Fun­dació Alícia i la Pla­ta­forma Apro­fi­tem els Ali­ments. És una acti­vi­tat emmar­cada dins de la dis­tinció de Cata­lu­nya com a Regió Mun­dial de la Gas­tro­no­mia 2025. El repte era fer recep­tes d’apro­fi­ta­ment basant-se en la cuina tra­di­ci­o­nal cata­lana. Entre els plats hi havia coca de recapte o bacallà a la man­re­sana. Hi han con­cur­sat 16 esco­les d’hos­ta­le­ria, hote­le­ria i res­tau­ració de Cata­lu­nya. “Ha sigut una gran experiència i sor­tim d’aquí amb una mirada més sos­te­ni­ble”, ha expli­cat Xin Mon­tiel, una de les par­ti­ci­pants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia