Franja TV3
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Magazín d'actualitat que inclou entrevistes, reportatges i debats, entre altres seccions.
Altres
Durada: 150'
10.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 205'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Crema de patates i rossinyols
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina. Gessamí Caramés, per part seva, ensenya receptes fàcils i variades per als amants de la rebosteria i la pastisseria. A més, Arnau París proposa plats ràpids, senzills i pensats per motivar tothom a cuinar.
Altres
Durada: 15'
15.55
Cuines
Timbal d'albergínia i formatge
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina. Gessamí Caramés, per part seva, ensenya receptes fàcils i variades per als amants de la rebosteria i la pastisseria. A més, Arnau París proposa plats ràpids, senzills i pensats per motivar tothom a cuinar.
Altres
Durada: 10'
16.05
Com si fos ahir
La Gina té un somni que li provoca mala consciència pel tema de l'herència i de la Lídia. D'altra banda, el Jordi intenta acostar-se a la Gina perquè el perdoni. L'Andreu, per part seva, sospita del Rodri i parla amb l'Eva perquè l'ajudi a descobrir la veritat. Posteriorment, la Cristina demana consell professional a la Gemma per a la seva empresa. Mentrestant, el Toni està orgullós de l'esforç de la Naiara. Finalment, el Marcel i l'Agustí reconeixen a la Cati que la cuiden perquè el Marc ho vol així.
Sèries
Durada: 40'
16.45
El Paradís de les Senyores
El Salvatore està entusiasmat perquè va acompanyar l'Anna al poble on viu la seva filla i tot va ser molt bonic. D'altra banda, l'Adelaide està molt amoïnada pel sopar de la Flora del dia anterior, ja que té por que el Cosimo li hagi parlat de les seves sospites. Finalment, l'Agnese és al carrer amb la dona de l'Ammirata.
Sèries
Durada: 45'
17.30
La selva
Espai de reflexió, diversió i humor, amb un toc de profunditat, a través d'històries humanes que fan pensar i entretenen alhora. El programa no aborda només temes d'actualitat amb una perspectiva fresca i informal, sinó que també ofereix una rica oferta cultural.
Altres
Durada: 100'
19.10
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 65'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Joc de cartes
La millor restauradora de la Catalunya Central
El programa homenatja, un any més, totes les dones del món de la restauració, i busca la millor restauradora de la Catalunya central. Per començar, a Avinyó, Mercè Sánchez obre les portes de la Masia l'Abadal, que ofereix una cuina tradicional catalana. Més tard, a Manresa, es descobreix el restaurant Porta Ferro, dirigit per Anna Ferrer, amb una cuina casolana i de mercat. A continuació, a la Crêperie Bretonne Annaíck de Manresa, Anna Gálvez explica que al seu establiment els clients se senten transportats a la Bretanya gràcies a les seves exquisides galetes bretones. Finalment, es coneix el restaurant Aqua d'Igualada, on Fina Solé convida l'espai a tastar la seva cuina mediterrània i casolana.
Altres
Durada: 80'
23.25
Joc de cartes
La millor restauradora d'Osona
Aquesta setmana, Marc Ribas es trasllada a Osona per conèixer quatre professionals de la comarca. Per començar es visita, a Santa Maria de Besora, el restaurant El Castell de Besora, on Íngrid Casado treballa de valent per tirar endavant el negoci en un poble de menys de 500 habitants. A continuació, es coneix l'Hotel Rosa, a Taradell, on Joana Perpinyà, cap de sala, mostra la proposta gastronòmica d'aquest antic hotel reconvertit en bar, taverna i restaurant. Més tard, també a Taradell, l'espai descobreix El Gurri Xic, un restaurant familiar regentat per Maca Barrera. Finalment, a Sant Quirze de Besora, es visita el restaurant Way, amb Carme Aguilera al capdavant.
Altres
Durada: 85'
00.50
Més 324
Espai de debat on s'enfronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 120'
02.50
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
04.00
Rumba a l'estudi
Rumba Menuda.
Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Picot.
Espai musical.
Altres
Durada: 60'