Franja TV3
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Magazín d'actualitat que inclou entrevistes, reportatges i debats, entre altres seccions.
Altres
Durada: 150'
10.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 205'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
15.35
Cuines
Ànec amb naps
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina. Gessamí Caramés, per part seva, ensenya receptes fàcils i variades per als amants de la rebosteria i la pastisseria. A més, Arnau París proposa plats ràpids, senzills i pensats per motivar tothom a cuinar.
Altres
Durada: 15'
15.50
Cuines
Crema de formatge fresc amb taronja
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina. Gessamí Caramés, per part seva, ensenya receptes fàcils i variades per als amants de la rebosteria i la pastisseria. A més, Arnau París proposa plats ràpids, senzills i pensats per motivar tothom a cuinar.
Altres
Durada: 15'
16.05
Com si fos ahir
La Marta reconeix que s'ha equivocat quan el Salva li retreu que hagi pressionat la Isabel. Més tard, lliga caps i descobreix que el Salva li va aconseguir la feina. La Cati i l'Agustí, per part seva, comparteixen la sensació que els seus fills s'estan allunyant, de manera que la Cati organitza un dinar familiar per retrobar-se, i reben una visita sorpresa. D'altra banda, la Lídia explica al Valeri que s'ha enamorat del Llibert, un home que viu a Xile. Finalment, la Gina veu que no pot recuperar el Jordi i obre un perfil a Tinder.
Sèries
Durada: 40'
16.45
El Paradís de les Senyores
Avui s'han de fer les fotografies als socis del Cercle per a l'anuari que es publica cada any, però el fotògraf és un personatge una mica peculiar que provoca situacions incòmodes, sobretot a l'Adelaide. Mentrestant, el Marco es troba que, de cop i volta, la seva situació professional ha canviat radicalment i, com que no se n'ha anat a Torí, convida la Gemma a dinar amb ell.
Sèries
Durada: 45'
17.30
La selva
Espai de reflexió, diversió i humor, amb un toc de profunditat, a través d'històries humanes que fan pensar i entretenen alhora. El programa no aborda només temes d'actualitat amb una perspectiva fresca i informal, sinó que també ofereix una rica oferta cultural.
Altres
Durada: 80'
18.50
Supercopa d'Espanya femenina de futbol
Des de l'Estadi Municipal Butarque.
Esports
Durada: 130'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Joc de cartes
El millor restaurant d'alta muntanya de la Vall d'Aran
El programa busca el millor restaurant d'alta muntanya de la Vall d'Aran. Per començar, a Vielha es visita la pizzeria La Bóveda, on Sebas Perea prepara unes pizzes amb tocs de cuina de muntanya. Més tard, també a Vielha, es descobreix el restaurant Çò d'Òskar, on Oskar Maurelos ofereix cuina tradicional de la zona. A continuació, l'espai es trasllada a Casau per conèixer La Petite Bohême, un restaurant acollidor on Alex de Reina serveix menjar casolà, pernil i vi. Finalment, es coneix el Pirenasian Bar, on Denisse Dobla sorprèn amb una cuina del sud-est asiàtic amb productes locals, especialitzada en ramen.
Altres
Durada: 80'
23.25
Joc de cartes
La millor borda d'Andorra
El programa creua la frontera i s'endinsa al Principat d'Andorra per buscar la millor borda. Les bordes són edificis tradicionals construïts al costat de les masies per guardar-hi els animals i les collites. Actualment, moltes d'aquestes bordes s'han transformat en restaurants que ofereixen cuina tradicional andorrana. Per començar, l'espai visita Canillo per conèixer la Borda Patxeta, la propietària de la qual és Paqui Pavón. A continuació, es viatja fins a Llorts per degustar la cuina de L'Era d'en Jaume i conèixer-ne el propietari i xef, Pep Ramos. Més tard, de nou a Canillo, es descobreix La Cantina dels Racons, que es propietat de Geraldina Vieira. Finalment, l'espai va fins a Soldeu per conèixer La Cort del Popaire, de l'Àlex Kinchella, que n'és el propietari i el xef.
Altres
Durada: 85'
00.50
Més 324
Espai de debat on s'enfronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 120'
02.50
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
04.00
Rumba a l'estudi
Micu.
Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Cala Joia.
Espai musical.
Altres
Durada: 60'