GASTRONOMIA
Presenten la nova guia de la cuina de l’Empordanet
L’objectiu és donar a conèixer i promoure els setze restaurants que integren el col·lectiu, que commemora els trenta anys
La Cuina de l’Empordanet va presentar dilluns la seva nova guia de restaurants en un acte que es va fer a La Sala de Llofriu, a Palafrugell i que va comptar amb la presència de caps de cuina i de sala dels 16 restaurants que formen part del col·lectiu gastronòmic empordanès; i del seu president, Vicenç Fajardo, a més de diverses autoritats. L’ acte també es van commemorat els 30 anys del col·lectiu.
La guia és la carta de presentació del col·lectiu, amb la qual es dona a conèixer quins són els restaurants membres de l’associació, es fa difusió de la informació bàsica de cada restaurant mitjançant la comunicació clara i accessible. Vol contribuir a crear una identitat de marca coherent, donant protagonisme als espais interiors i exteriors dels restaurants, així com a les fotografies conjuntes de caps de cuina i de sala. Aquesta decisió va en sintonia amb la línia de treball que està adoptant el col·lectiu de dignificar i donar més visibilitat a la feina que fa el personal de sala, així com posar-la a l’alçada del de cuina.
Dues versions
La guia, que s’ha editat en dues versions- una en català i francès, i l’altra en castellà i anglès- serveix per donar a conèixer i promocionar els 16 restaurants que integren el col·lectiu. A més, la publicació de La Cuina de l’Empordanet també és una eina útil per als informadors turístics de la zona, ja que es distribueix a totes les oficines de turisme de la comarca i altres punts d’informació. En aquest sentit, cal dir que la guia no només està pensada de cara als visitants i turistes sinó també per la gent local amb l’objectiu que gaudeixin dels establiments de més prestigi i renom del territori. A més a més, es pot llegir en un format digital i interactiu a https://heyzine.com/flip-book/452c35b591.html