Punt divers

Casa Tarradellas estrena una nova planta de producció a Olost

L'empresa Casa Tar­ra­de­llas ini­ciarà aquest octu­bre la pro­ducció de pro­duc­tes car­nis curats al nou cen­tre pro­duc­tiu d'Olost (Osona). Segons la com­pa­nyia, la nova planta compta amb la tec­no­lo­gia mes avançada per l'ela­bo­ració de car­nis curats com l'Espe­tec i la nova sarta- dolça i picant- que fabri­carà com a inter­proveïdor per a la cadena de super­mer­cats Mer­ca­dona. També s'hi ela­bo­ra­ran altres curats, com el pep­pe­roni i salami que s'uti­lit­zen com a ingre­di­ents per deco­rar les piz­zes que ela­bora la marca. Les obres exe­cu­ta­des fins aquest diven­dres a Olost han supo­sat una inversió de 15 MEUR per la com­pa­nyia. La nova planta gene­rarà trenta llocs de tre­ball.

Segons ha infor­mat la com­pa­nyia en una nota de premsa, amb aquesta nova planta d'Olost, Casa Tar­ra­de­llas incre­men­tarà la seva capa­ci­tat pro­duc­tiva en car­nis, que al 2008 es va situar en 73.300 tones. El nou cen­tre d'Olost se suma als altres cinc cen­tres pro­duc­tius agro­a­li­men­ta­ris de què actu­al­ment dis­posa la com­pa­nyia.Les ins­tal·laci­ons d'Olost es van adqui­rir el juny del 2008. Cons­ten de dife­rents naus amb una superfície de 15.000 metres qua­drats, cons­truïdes en una par­cel·la de 39.000 metres qua­drats.Nas­cuda el 1976, Casa Tar­ra­de­llas és una de les com­pa­nyies líder en el sec­tor de l'ali­men­tació a Espa­nya, cen­trant la seva acti­vi­tat en l'ela­bo­ració de plats refri­ge­rats i ela­bo­rats car­nis. Casa Tar­ra­de­llas és líder en el mer­cat de fuet, amb l'Espe­tec, que a dia d'avui con­ti­nua crei­xent. Però el gran salt de l'empresa fou a par­tir del 1997, quan Casa Tar­ra­de­llas va llançar les piz­zes fres­ques a Espa­nya.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.