Agenda del pagès

Marc i Quim Xifra
Mas Gener, a Riudellots de la Selva (La Selva)

“’No es paga la llet al preu que costa, ni la gent la compra al preu que toca”

Anna Roca
Josep Ribas
Ca l’Andreu de Palautordera (Vallès Oriental)

“El problema és la lentitud de la paperassa. Els pagesos som una molèstia, no se’ns té gaire en compte”

Anna Roca
Manel i Roger Sarret
La Saireta, a Vallfogona de Balaguer (Noguera)

“Les indústries agroalimentàries i els distribuïdors només es mouen pel preu”

Joan S. Minguet Pla
Albert Gomà i Joan Moliné
Valls-Gol, a Aravell, Montferrer i Castellbò (Alt Urgell)

“L’experiència ens ha demostrat que la tecnificació és una ajuda clau”

Joan S. Minguet Pla
Jaume Bosch
Granja El Provençal, a Riudellots de la Selva (Selva)

“Hem creat fidelitat i, per a nosaltres, això és la clau de l’èxit”

Anna Roca
Isabel Castanyer i Albert Puigdemont
Mas la Coromina, a Joanetes, la Vall d’en Bas (Garrotxa)

“Per a nosaltres el més important és fer un producte de màxima qualitat”

Anna Roca
Guillem i Lluís Iborra
El Güell, a Sant Martí Sescorts, a l’Esquirol (Osona)

“Fem pinya i sabem que som essencials perquè la societat pugui menjar amb qualitat, i això ens fa seguir endavant”

Anna Roca
Enric i Andreu Grau
Mas el Puig, a Gurb (Osona)

“Per produir bona qualitat, ens fixem en l’eficiència i en paràmetres mediambientals que ens acosten a les pràctiques ecològiques”

Anna Roca
Anna Serra
La Selvatana, a Campllong (Gironès)

“Ens hem especialitzat a elaborar productes bàsics per al dia a dia i de màxima qualitat”

Joan S. Minguet Pla